• Éta diadopsi téknologi kristal cair fleksibel pikeun ngahontal tulisan anu sénsitip tekanan sareng tampilan refleksi cahaya alami. Henteu aya lebu, teu aya barang pamakean, non-lampu, ngahapus hiji konci, perawatan panon, sadaya fitur ieu ngajantenkeun produk révolusionér tina tulisan.

  • Urang tiasa nyerat nganggo pulpén anu dilengkepan atanapi obyék anu atos kalayan karasa sedeng. Entong ngagerakkeun beungeut ku barang anu seukeut, sapertos kenop atanapi kutip.

  • Didatangan kami Henteu, kusabab tulisan leungeun ditampilkeun ku ngagambarkeun cahaya alami sareng teu aya radiasi pikeun awak manusa.

  • Dua modél B60P / B65P tiasa ngahontal fungsina édusi sebagian.

  • Henteu, éta utamina pikeun nyerat.

  • Parabot éléktronik ngagaduhan radiasi éléktromagnétik, anu tiasa ngarusak paningal murid saatos lami ningali. Sedengkeun tulisan tangan tina papan tulis LCD ditampilkeun ku cerminan cahaya alami, sahingga teu aya radiasi pangionan, sareng tiasa ditingali lami-lami tanpa ngarusak paningal.

  • Sataun.

  • Henteu, éta ukur tiasa nunjukkeun tanda héjo.

  • Éta gumantung kana frékuénsi pamupus, éta biasana tiasa dianggo pikeun hiji dugi ka tilu sasih.

  • Éta henteu ngonsumsi listrik nalika nyerat, ngan ukur arus lemah anu dikonsumsi bari mupus.

  • Kalayan suplai lampu anu cekap, jelas katingali 30 méter jauh.

  • Ngecas papan nganggo kabel USB anu dilengkepan, teras cobian deui.

  • Kami ngan ukur nampi ukuran normal anu ditawarkeun ku ayeuna.

  • Kami nyarankeun yén anjeun langkung saé ngagunakeunana di jeroeun pikeun nyegah karusakan di luar.

  • Kami nyarankeun nyemprot étil alkohol sedeng heula sareng ngusap bumi nganggo lawon katun anu bersih.

f1
f2

Taros Kami

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 am - 5:30 p.m.
           Senén - Jumaah
  • Jalan Gongyebei No.88, Jinan, Cina

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Sadaya Hak ditangtayungan
Produk Panas - Peta Situs