Bubuka Grup
com_l

LONBEST Group diadegkeun dina taun 2005 sareng didaptarkeun dina NEEQ (Pertukaran Ekuiti Nasional sareng Sebut Harga) kalayan kode stock 832730 dina taun 2015. Kepala kantor aya di Jinan, China.

Kami mangrupikeun perusahaan téknologi téknologi anu ngembangkeun parangkat pangajaran calakan ékologis. Éta komitmen pikeun nyangking lebu lebu, lingkungan, tulisan calakan sareng alat atikan kana unggal kulawarga, sakola sareng organisasi.

Ayeuna, urang gaduh langkung ti 400 staf, 28 pusat operasi propinsi sareng pemeliharaan propinsi, kalayan jaringan penjualan anu ngaliput 31 propinsi di Cina, ogé langkung ti sapuluh nagara sareng daérah di panjuru dunya.

Kami hasil ngawangun lokakarya bébas debu pikeun produksi Papan Nulis LCD dina 2016, nyiptakeun jaman anyar tulisan bébas debu. Perkembangan produk anu kuat sareng produksi ngahasilkeun dasar anu kuat pikeun kamekaran hareup.

Dina taun 2018, Grup ngainvestasikeun 30 juta dolar AS pikeun ngawangun pabrik di zona pangembangan Jibei Jinan, Propinsi Shandong. Proyék ieu ngaliput legana sakitar 66.700 méter pasagi.

com_r
LONBEST STORY
  • Nilai Grup
  • Grup Visi
  • Grup Misi
  • Grup Honor
Group Values

Kualitas; Palayanan; Inovasi

Grup LONBEST parantos teras-terasan taat kana filsafat bisnis "Kualitas Mimiti" ti saprak didirikeun. Kami nawiskeun produk kalapa ku ngawangun tim QC pikeun ningkatkeun prosedur pamariksaan kualitas, nguatkeun manajemén kualitas, sareng ngalaksanakeun pangawasan.
LONBEST parantos nganggap paménta konsumén salaku tujuan jasa. Ratusan padamelan anu nyayogikeun palayanan propésional kalayan standar jasa anu manunggal sareng kualitas layanan anu mantep. Samentawis éta, sistem manajemén anu ketat sareng metode taksiran diatur kanggo nawiskeun jasa profésional, pas wektuna sareng luhur.
Grup R&D parantos mandiri ngembangkeun seueur peralatan produksi. Produkna parantos kéngingkeun sababaraha patén-patén penemuan, anu ngeusi seueur lolongkrang téknis dina bidang alat pendidikan di bumi sareng luar negeri.
Group Vision

Tujuan janten perusahaan anu paling berharga, paling dihormati, sareng perusahaan anu paling jawab jawab bangku.

Kami bakal tetep nyandak paménta konsumén salaku kakuatan panggerak pikeun inovasi, ningkatkeun panalungtikan téknologi sareng investasi pamekaran, sareng terus nyayogikeun produk anu kompetitif, lingkungan sareng séhat, solusi sareng jasa pikeun pendidikan kulawarga, pengajaran sakola sareng perusahaan bisnis, nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng janten panyadia produk akhir anu paling berharga sareng panyayogikeun jasa dina panyalindungan lingkungan pendidikan anu calakan. Kami ngajukeun konsép pérangan ngeunaan openness, gawé babarengan sareng hasilna win-win. Kami daék kerjasama sareng mitra pikeun ngabarukeun sareng damel babarengan pikeun ngagedékeun nilai industri, ngamajukeun pamekaran berbudi industri sareng ngamajukeun kamajuan sosial.


Ngawula ka Pendidikan, Mangpaat Kahareup

Saatos pangembangan gancang sareng mantep langkung ti hiji dasawarsa, LONBEST didaptarkeun di pasar NEEQ taun 2015, sareng dipeunteun minangka salah sahiji "merek Inovatif antara 100 usaha paling luhur" dina taun 2016. LONBEST nuju ngiringan pasar dina bidang tulisan LCD dewan sareng alat-alat sakola. Di hareup, urang bakal ngadegkeun platform pamasaran anu lega dumasar kana kamekaran pasar global. Bakat anu langkung luar biasa sareng téknologi canggih bakal dikenalkeun. Kami tujuanna pikeun ngadegkeun perusahaan pangembangan anu saé ku cara ngaronjatkeun kamakmuran staf sareng ngalaksanakeun tanggung jawab sosial sareng ngadamel kontribusi pikeun séktor pendidikan sareng lapangan tulisan.
honor1

ngahargaan1

honor6

ngahargaan6

honor5

ngahargaan5

honor4

ngahargaan4

honor3

ngahargaan3

honor2

ngahargaan2

Taros Kami

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 am - 5:30 p.m.
           Senén - Jumaah
  • Jalan Gongyebei No.88, Jinan, Cina

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Sadaya Hak ditangtayungan
Produk Panas - Peta Situs