c1

 Henteu Kénging Pelanggan

 Tekanan sénsitip nyerat; pangalaman nulis nyata; jadikan tulisan beda pisan.

 Henteu kedah panci & spidol; naon waé anu héséna tiasa dianggo salaku alat nyerat, bahkan ramo ogé.

 Héjo & Séhat

 Ramah lingkungan; bébas debu; euweuh polusi bau; euweuh mess; héjo sareng beresih; alus pikeun kaséhatan.

 Téknologi Non-lampu; ngeunteung ku cahaya alam; henteu aya radiasi; perawatan panon.

c2
c33

 Ngahémat Artos & Énergi

Hiji konci mupus; batré litium bérés rechargeable;

 Ngahasilkeun artos & énergi, henteu aya listrik dikonsumsi nalika nyerat, ngan ukur lemah sareng ngahasilkeun nalika ngahapus; tiasa dihapus sahenteuna 1000 kali saatos dieusi pinuh.

 Kantong, teu aya pensil sareng kertas, ngahémat artos.

  Pen Penci Unik

 Nyusun tulisan sareng gambar leuwih pikaresepeun; pulisi dilengkepan tip lemes sareng susah dina unggal tungtung.

c4
c5
l2
banner_s
l1

Ukuran anu béda pikeun pilihan anjeun, 18 "/ 26" / 40 ".

c6

Ukuran anu béda pikeun pilihan anjeun, 18 "/ 26" / 40 ".

bussi

Lamaran

a1

Déwan draf kertas

a2

Rapat kantor

a3

Sketching

a4

Papan pesen

a6

Papan tulisan Brainstorming

a5

Barudak corétan

a7

Prakték kaligrafi

a8

Interaksi indung-budak

Taros Kami

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 am - 5:30 p.m.
           Senén - Jumaah
  • Jalan Gongyebei No.88, Jinan, Cina

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Sadaya Hak ditangtayungan
Produk Panas - Peta Situs