P1

 Ramah lingkungan, Héjo sareng Bersih

Pencét hiji konci pikeun mupus sadaya tulisan leungeun; nyerat nganggo stilus anu dilengkepan; henteu kedah spidol / kapur / pulpén.

 Perhatosan Panénjo

Jelas tulisan leungeun; ngeunteung ku cahaya alam; katingali dina 30 méter; sudut pandang lega.

P2
P3

 Téhnologi Tampilan Non-lampu

Henteu sami sareng téknologi lampu layar lampu layar LCD, blackboard LCD ngagambarkeun tulisan leungeun ku cahaya alami, teu aya anu ngarugikeun sareng radiasi panon.

  Efisiensi Tinggi & Kaamanan Inpormasi

Pencét hiji konci pikeun mupus; waktos nyimpen sareng efisien; Inpormasi rahasia teu tiasa disusud atanapi disimpen, cocog pikeun kantor bank atanapi lembaga anu ngagaduhan anu kuat pikeun kerahasiaan.

P4

Taros Kami

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 am - 5:30 p.m.
           Senén - Jumaah
  • Jalan Gongyebei No.88, Jinan, Cina

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Sadaya Hak ditangtayungan
Produk Panas - Peta Situs