• 2020 Ise diayakeun di Amsterdam ti 11 dugi ka Pébruari 11 Salaku paméran paling propésional di Éropa pikeun alat-alat audio-visual sareng téknologi integrasi sistem inpormasi (anu disebatkeun ayeuna disebut Ise), Sajauh ieu, éta industri profesional anu paling suksés sareng panggedéna- paméran lega di Éropa.

    ISE mangrupikeun paméran taunan, anu diayakeun ku Infocomm internasional, di RAI Amsterdam, Walanda.

    new1
    new2

    Perusahaan kami nunjukkeun papan tulis LCD kalayan fitur anyar, ngahapus parsial sareng pangiriman & fungsi penyimpanan, seueur distrubitors anu nyarioskeun pisan ngeunaan produk kami, anu ogé narik seueur pameran anu damel All-In-One Touch Screenshot pikeun ngalaman sareng rundingan kerjasama.

    new3
    new4
  • Abstrak: Pameran Peralatan Pendidikan ka-77 diayakeun di Pusat Pameran Internasional Qingdao tanggal 12th, Oktober, 2019. Papan tulis LCD produk anyar, solusi kelas pinter sareng PC Sadaya-dina-hiji narik seueur profesional industri.

    new5
    new6

    Perlu dipikanyaho yén Paméran Alat Pariwara China mangrupikeun platform panggedéna pikeun tampilan sareng komunikasi, sareng lantera pasar ogé. LONBEST LCD papan tulis ngahontal kacilakaan énggal ku ayana édas konci, ngahapus sapotong, transmisi singkronisasi sareng fungsi nyimpen. Produk anyar ogé nampi pangakuan ku distributor, guru, sepuh sareng profesional industri atikan.

    new7
    edf
  • Dina 9-11 Oktober 2019, World DIDAC Asia diayakeun di Bangkok, Thailand. Salami sapuluh taun ka pengker, paméran parantos na janten paméran landmark tina industri bantu mengajar di Asia Tenggara. Éta kasohor ku pamirsa anu propésional jeung kualitas luhur. Éta ngagaduhan reputasi anu saé diantara pamiarsa Tiongkok. Pameran diayakeun unggal taun sareng mangrupikeun platform anu penting pisan pikeun perusahaan pikeun muka pasar Thailand.

    new9
    new9

    Kami ngahontal perjanjian kerjasama sareng pasangan kami - Starcast, pikeun babarengan ngarencanakeun sareng ngiringan paméran, fokus kana papan tulis LCD, pikeun nyiptakeun skéma pengajaran anu cerdas. Éta narik seueur pamimpin sakola sareng guru pikeun ngalaman éta. Konsép panyalindungan lebu sareng lingkungan pikeun kasehatan, ngajaga pangalaman tulisan aslina, parantos diaku ku para pamimpin sareng guru, sareng masihan seueur saran anu konstruktip.

    new11
    new12

    Sareng urang ogé narik pamiarsa ti Perancis, Koréa Kidul sareng Spanyol, anu ogé nyarioskeun produk kami. Diantarana, paméré Perancis sareng Koréa Kidul jelas nyatakeun yén aranjeunna bakal ningalikeun produk kami dina paméran peralatan pendidikan Perancis bulan payun, sareng sateuacanna ngahontal kerjasama.

  • Expo Solusi IT atikan anu diayakeun dina Juni 19-21, 2019, di Tokyo, EDIX mangrupikeun paméran anu panggedéna sareng paling boga pangaruh pikeun alat pendidikan di Jepang, éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngamajukeun rundingan sareng kerjasama, ngenalkeun produk sareng jasa énggal. .

    new13
    new14

    Kami diondang hadir paméran ieu, sareng kami nunjukkeun produk anyar kami - papan tulis LCD, fitur-fitur énggal: bébas lebu, henteu aya pens, héjo sareng bersih, perawatan panon, ramah eco, sareng sajabana .. Disukai ku seueur palanggan.

    new15
    new16

    Seueur distributor museurkeun pisan kana papan tulis LCD, aranjeunna pohara optimis pikeun prospek pasar.

  • Abstrak: Papan tulis LCD LONBEST dipeunteun salaku "The Golden Award Product" dina Pameran Peralatan Pendidikan 76 (26-28th, April, 2019) sareng ngaraosan popularitas hébat diantara klien.

    new17
    new18

    Hasil papanggihan ngeunaan kawirangan budak ngora ku Komisi Kaséhatan Nasional nunjukkeun yén laju kakirangan rumaja taun 53.6% dina taun 2018. Masalah kaséhatan visi parantos dicandak serius ku kolot, sakola sareng masarakat. Dina hal ieu, produk "perawatan penglihatan" populér, sareng papan tulis LCD LONBEST didaptarkeun diantarana.

    new19
    new20

    Henteu sami sareng tampilan LCD, blackbét LCD LONBEST ngadopsi téknologi non-backlight pikeun ngagambarkeun tulisan leungeun ku cahaya alami. Bebas debu, teu aya radiasi, henteu peryogi kapur / spidol /, perawatan panon, mupus parsial mangrupikeun kaunggulan tibatan papan tulis anu sanés. Ampir 30 distributor lokal ti China janten mitra LONBEST.

  • Abstrak: Pameran Alat Edukasi Beijing ka-30 hasil diayakeun di Pusat Konvensi Nasional ti kaping 6-8, Maret, 2019.

    new21
    new22

    LONBEST parantos didédikasikeun kana panilitian sareng pamekaran blackboard LCD sababaraha taun. Kusabab produksi massal anu suksés dina hiji konci mupus papan tulis LCD taun kamari, LONBEST parantos ngahontal fungsi mupus parsial pikeun ningkatkeun pangalaman nyerat. Nalika ngiringan sepotong LCD hideung unik di pasar global, éta langkung narik para mitra grup LONBEST.

    new23
    new24

Taros Kami

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 am - 5:30 p.m.
           Senén - Jumaah
  • Jalan Gongyebei No.88, Jinan, Cina

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Sadaya Hak ditangtayungan
Produk Panas - Peta Situs