• Dina bulan Désémber 2019, Kantor Perumahan intelektual State ngumumkeun daptar "2019 Perusahaan Superior intelektual Nasional" sareng LONBEST Group suksés dipilih di antawisna pikeun kamampuan inovasi sareng mékanisme manajemén harta intelektualna.
    Judul ieu nunjukkeun yén LONBEST Group parantos ngahontal tahap anyar dina inovasi téknologi sareng pamekaran harta intelektual. Ayeuna Grup LONBEST gaduh langkung ti 80 hak intelektual sah. Langkung ti 20 patén-patén penemuan séjén anu masih dina kaayaan aplikasi. Produk téknologi anyar pangénggalna, "LCD Writing Blackboard", parantos kéngingkeun judul "Produk Award Emas" dina Pameran Peralatan Pendidikan Nasional ka-72. LONBEST Grup parantos ngahontal kakuatan ilmiah sareng téknologi anu kuat sareng netepkeun landasan anu saé pikeun pengembangan laju anu gancang.

    news1
  • Dina bimbingan Pusat Nasional Program Pembangunan Sekolah di Kementerian Pendidikan, Institut Penelitian Sakola Kalér milih ahli dina hal anu berhubungan pikeun ngabentuk grup ahli pikeun ngira-ngira LONBEST LCD Blackboard On 3 April 2020. 

    Saatos evaluasi sareng demonstrasi pertemuan, LONBEST LCD Blackboard diakui janten prestasi panalungtikan anu penting dina "The Research and Experimental Plan for Future School" di 2020 ku konsep desain ilmiah na. LONBEST LCD Blackboard ngahontal tulisan bébas debu, perawatan panon, hemat énergi, transmisi data anu cerdas, mupus parsial tanpa ngarobih kabiasaan nulis tradisional. Éta parantos dilarapkeun di seueur sakola dasar sareng menengah kalayan hasil anu luar biasa di bumi sareng luar negeri.

    news2

Taros Kami

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 am - 5:30 p.m.
           Senén - Jumaah
  • Jalan Gongyebei No.88, Jinan, Cina

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Sadaya Hak ditangtayungan
Produk Panas - Peta Situs