• LONBEST LCD Sliding Blackboard diwanohkeun ka laboratorium kimia sareng laboratorium fisika Jinan Licheng Wanxiang Xintian School. Salaku ciri khas papan tulis LCD urang, bébas debu parantos leres-leres konsisten sareng paménta laboratorium bébas debu sareng ngajantenkeun kamar langkung bersih tibatan sateuacanna.

    case1

    Sutradara sakola pisan nyarioskeun kana LONBEST LCD Blackboard. Anjeunna yakin yén kaséhatan guru sareng murid dijamin ku nyingkahan polusi debu tina kapur. Éta cocog pisan sareng ngahapus tulisan dina dewan ku mencét hiji tombol. Aranjeunna moal pernah kaganggu ku lebu sareng ngusap papan tulis.

    case2
  • Ieu mangrupikeun kelas kelas tina Jinan Changqing Universitas SMP. Guru matématika nyerat dina papan tulis LCD LONBEST. Panel datar interaktif aya di tengah-tengahna pikeun cocog sareng papan tulis. Bebas debu sareng hiji fungsi mupus konci ngamungkinkeun pikeun nyingkahan polusi debu. Panonangan murid dijamin kusabab tulisan tulisan héjo héjo sareng fitur non-radiasi. Murid di tukang kelas ogé tiasa ningali tulisanana sacara jelas.

    Eupan balik ti guru: Guru di sakola nunjukkeun yén guru sering batuk kusabab lebu anu disababkeun nalika nyerat sareng disapu. Sareng muridna disusahkeun ku lebu ogé, hususna anu di payuneun, anu ngaganggu guru sareng murid pisan. Papan tulis LCD LONBEST nyieun lingkungan beresih sareng bébas beresih pikeun guru sareng murid. Sumawona, ujung unggal stroke tiasa ditingalikeun sapertos kaligrafi.

    case3
    case5
    case4
    case6
  • LONBEST LCD Blackboard ngagantikeun papan tulis sareng papan tulis tradisional, nyayogikeun lingkungan diajar anu beresih sareng séhat pikeun Sakola Internasional Panama sareng ngabantosan guru sareng murid ningkatkeun efisiensi pangajaran.

    case7

    Bebas debu sareng hiji fungsi mupus konci ngamungkinkeun pikeun nyingkahan polusi debu. Panonangan murid dijamin kusabab tulisan tulisan héjo héjo sareng fitur non-radiasi. Murid di tukang kelas ogé tiasa ningali tulisanana sacara jelas.

    case8
  • Ieu mangrupikeun kelas Cina Pasundan tina Tai'an Zhiyuan. Guru parantos nyerat ringkesan téks dina papan tulis LCD LONBEST pikeun ngantep murid ngadugikeun carita numutkeun petunjuk dina papan tulis. Sudut pandang anu lega pisan ngamungkinkeun para murid di tukang ningali tulisan leungeun jelas. Naon deui, warna héjo tiasa narik perhatian murid sareng ngalindungan panon ogé.

    case9

    Umpan balik ti guru: Salah sahiji guru di sakola nunjukkeun yén kolotna wareg pisan kana papan tulis LCD LONBEST. Barudak resep pisan nalika aya kelas sareng aranjeunna resep nyerat dina papan nalika istirahat, sabab ieu anyar pisan pikeun aranjeunna sareng aranjeunna sadayana hoyong nyobian. Luhureun sadaya, hiji fungsi mupus konci ogé ningkatkeun épisiénsi ngajar. Fungsi na ngajawab kasusah ngusap papan tulis pikeun barudak kelas handap.

    case10
  • Ieu mangrupikeun showroom pikeun pasangan urang di Thailand. Éta mulangkeun skénario nyata kantor bisnis. Papan hideung ngageser LCD tiasa dianggo dina kamar konperénsi sareng sakitar 10 urang. Kantor leutik sareng 4-5 urang tiasa milih papan tulis LCD (52 '' / 66 '' / 60 '').

    case11

    Papan tulis LCD tiasa dipasang dina témbok atanapi dipasang dina kurung anu dipindahkeun. Pangguna moal sieun kaleungitan spidol atanapi chalks henteu deui, sabab éta bahkan nyerat nganggo kuku kuku atanapi benda anu keras kalayan karasa sedeng. Teu aya barang-barang diperlukeun pisan, nyimpen duit.

    case13
  • Markas perusahaan kami di Jinan, kami ogé nyetél cabang di Shenzhen, sawangsulna sumping ka kami.

    case14
    case16
    case15
    case17
  • Papan Tulis LCD urang ngaganti papan kapur, sacara lengkep ngaleungitkeun polusi debu, sareng ngajagi kasihatan guru sareng murid.

    case19
    case20

Taros Kami

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 am - 5:30 p.m.
           Senén - Jumaah
  • Jalan Gongyebei No.88, Jinan, Cina

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Sadaya Hak ditangtayungan
Produk Panas - Peta Situs