Kiwari, LCD Writing Board di pasar mangrupikeun sadaya-klik, ngahapus, teu aya édahan sapérangan, anu janten alangan téknologi di dunya. Fungsi mupus parsial anu dikembangkeun ku perusahaan kami ngahontal pangalaman anu sami sareng tulisan papan tulis tradisional sareng mupus, sareng sapinuhna nyumponan sarat pengajaran sareng nyerat.

 Téhnologi:

Permukaan layar kabagi kana garis horisontal sareng nangtung anu henteu kaétung ku téknologi etsa. Saatos voltase dilarapkeun dina garis naon, médan listrik anu sami sareng layar nyerat hiji-klik-mupus bakal kabentuk dina grid dina simpang garis, anu ngarah kana parobahan konfigurasi kristal cair dina grid éta. Dina waktos anu sasarengan, téknologi Infrabeureum bakal diadopsi pikeun ngitung ukuran sareng posisi pamupus jijieunan, kalayan tegangan anu diterapkeun di daérah anu sami ieu dina layar, area jaringan anu ngahapus diwujudkeun.

Kami mangrupikeun perusahaan anu mimiti anu parantos ngembangkeun mupus parsial dina papan tulis LCD Writing di panjuru dunya, sareng kami gaduh patén-patén pikeun penemuan ieu.

 Kumaha cara ngagunakeunana:

Tempatkeun pamupus khusus dina tulisan dina papan, sareng pindahkeun pamupus lalaunan kanggo éling ngahapus otomatis dina daérah anu ngahapus.

p

Taros Kami

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 am - 5:30 p.m.
           Senén - Jumaah
  • Jalan Gongyebei No.88, Jinan, Cina

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Sadaya Hak ditangtayungan
Produk Panas - Peta Situs