Naon téhnologi Wrible Surface of LCDBB LCD LCD?

t_1
t_2

Layar tulisan diwangun ku tilu lapisan, lapisan luhur nyaéta pilem transparan PET sareng lapisan konduktif ITO dina hiji sisi, lapisan tengahna lapisan komposit sareng kristal cair, sareng lapisan handapna nyaéta pilem hideung non-transparan PET sareng lapisan konduktif ITO dina hiji sisi. Monomer polimérisér anu leyur dina sistem kristal cair tiasa gancang dikaitkeun kana jaringan polimér sareng sistem kristal cair tiasa ngawangun struktur multi-domain ku gabungan radiasi sinar ultraviolét sareng cahaya infra merah sareng waktos sareng intensitas anu tangtu. Layar nyerat ngajantenkeun kristal cair ngabentuk tékstur pesawat ngalangkungan tekanan pikeun méréskeun tulisan sareng ngajantenkeun tekstur nematik ngalangkungan tegangan anu diterapkeun, teras ngajantenkeun fokus-konékstur kanggo mersihan tulisan dina layar.

Naha urang ngamekarkeun blackboard LCD? Naon gunana pikeun ngeureunkeun pangguna?

Papan tulis tradisional dumasar kana nulis kapur tulis ngahasilkeun seueur lebu dina prosés nyerat sareng ngusap, anu ngabahayakeun kasihatan guru sareng murid. Nulis dina papan tulis meakeun seueur pulp spérly anu ngaluarkeun ambeu ngaganggu. Merenjang alat tampilan éléktronik (panel datar, panel sentuh LCD, papan tulis éléktronik, sareng sajabana) kanggo waktos anu lami bakal nyababkeun kacapean visual sareng ngaruksak penglihatan murid. Papan nyerat LCDBBEST sampurna ngarampungkeun masalah polusi-polusi. Anjeun tiasa nyerat nganggo obyék atos dina papan, bahkan kuku jari kami.

Prinsip tampilan dewan E-Writing dumasarkeun kana pantulan cahaya éksternal, henteu aya radiasi éléktromagnétik; panon henteu peurih, teu ambek pisan. Tanda tulisan dina papan katingali tina 30 meter jauh kusabab rasio kontrasna tinggi. Sudut visual anu lega-jelas ngajelaskeun ningali tina sudut sagala ruangan. Hiji tombol anu ngahapus ngagentos nyapih manual pikeun ngahemat waktos. Saliwat, ngahapus parsial ogé sayogi. Unggal titik dina dewan tiasa dihapus sababaraha kali kanggo 100 kali. Kalayan hemat instan sareng transmisi sinkronis, nyeratna tiasa sacara otomatis dihasilkeun sareng disimpen kana alat sapertos telepon sélulér, laptop, nyayogikeun catetan éléktronik anu merenah pikeun diparios iraha waé sareng dimana waé.

t_3

Kumaha urang ngendalikeun kualitas produk?

1

Lingkungan produksi bébas lebu

2

Tés karasa bahan baku pilem

3

Tés tahan lambaran bahan baku pilem

4

Buktina kalembaban-produk produk semi-diproduksi

5

Tés lingkungan anu ekstrim

6

Nganggo tahan-tés tina lapisan permukaan

7

Tés simulasi karusuhan transportasi

8

Rengse tés kualitas produk

Naon patén-patén anu urang gaduh pikeun papan tulis LCD?

Patén Dunya Dilarapkeun : 52 & Patén Di Seluruh Dunya Disatujuan : 23

Patén-patén

Nagara Terapan

Jumlah Patén

FILEM PENULISAN CRYSTAL CAIR, MÉTODE, MITTI-VOLTAGE OUTPUT CIRCUIT JEUNG SISTEM POSITIONING MÉKABLE HASIL PÉSAL

Australia

AU2019236746

Kanada

CA3057909

Amérika Serikat

US16492689

発 明 の 名称】 部分 消去 可能 な 液晶 書 き 込 み フ ィ ル ム 、 部分 消去 方法 、 多 電 圧 出力 回 及 び 位置 決 め シ ス テ ム

Jepang

JP2019-564923

Koréa

KR10-2019-7034181

【발명 의 명칭】 부분 삭제 가 가능한 액정 라이팅 필름, ​​부분 삭제 방법, 다중 전압 출력 회 로 및 위치 결정 시스템

Organisasi Patén Éropa (EPO)

EP19786258.4

Déwan Kerjasama Teluk (GCC)

2019137675

c

dianPatén-patén dilarapkeun nutupan 53 nagara

Kanada, Amérika Serikat, Jepang, Koréa Kidul, Australia.
Organisasi Patén Éropa (EPO): Albania, Austria, Bélgia, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Estonia, Finlandia, Perancis, Jerman, Yunani, Hungaria, Islandia, Irlandia, Italia, Latvia, Liechtenstein, Lituania, Luksemburg , Malta, Monako, Tilas Républik Yugoslavia Makédonia, Walanda, Norwegia, Polandia, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Swédia, Swiss, Turki, UK, Bosnia sareng Herzegovina, Montenegro, Maroko, Républik Moldova.
Swiss sareng Liechtenstein.
Déwan Kerjasama Teluk (GCC): Uni Émirat Arab, Oman, Bahrain, Qatar, Kuwait, Arab Saudi.

Taros Kami

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 am - 5:30 p.m.
           Senén - Jumaah
  • Jalan Gongyebei No.88, Jinan, Cina

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Sadaya Hak ditangtayungan
Produk Panas - Peta Situs